PREMI JOVENTUT 2008

PREMI JOVENTUT 2008


Modalitat
ESTUDIS I INVESTIGACIÓ

Convoca
Agència Catalana de la Joventut. Departament d'Acció Social i Ciutadania.

Lliurament dels treballs
Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR)Via Laietana, 28, 2a planta08003 Barcelona (Barcelonès)Tel. 93 4838341

Resum de les bases
L'objecte d'aquesta convocatòria és premiar un treball dins l'àmbit de les ciències socials i humanitats que analitzi temes de joventut, preferentment sobre joves de 16 a 29 anys. El treball haurà de ser original, inèdit, en català i no premiat en altres concursos.Els sol·licitants han de ser persones físiques i jurídiques amb veïnatge civil català amb les condicions següents:
a) Persones físiques: qualsevol autor/a d'un treball o projecte de fi de carrera, tesi de llicenciatura, treball final de màster, treball de recerca del DEA (Diploma d'Estudis Avançats) o tesi doctoral, o altres tipus de treball o estudis dins làmbit de les ciències socials i humanitats que analitzi temes sobre la joventut des d'una perspectiva general o sobre algun dels seus aspectes.
b) Persones jurídiques: entitats sense afany de lucre o institucions formalment constituïdes que analitzin temes sobre la joventut des d'una perspectiva general o sobre algun dels seus aspectes.Els treballs han de ser originals, inèdits, en català, i no premiats en altres concursos.Cal sol·licitar el premi mitjançant un model normalitzat adreçat a la Direcció General de l'Agència Catalana de la Joventut. Les sol·licituds han de presentar-se en format paper i en suport electrònic al registre de l'AGAUR. També es pot presentar a qualsevol de les oficines i registres previstos a l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

Termini de presentació de treballs
15/10/2008

Lliurament dels premis
El procediment de concessió d'aquest premi és el de concurrència competitiva i s'ha de resoldre i notificar, com a màxim, en el termini de 6 mesos a comptar des del 20.08.2008.

Dotació
4.000 euros

Més informació
http://cultura.gencat.cat/PreLit/FitxaPreLit.asp?TEMA=Totes+les+modalitats&Buscar=++Cercar++&NRegistre=11&idregistre=5475

0 comentarios:

Contador de Visitas