L' únic requisit



Engega Cartaví, el concurs de cartes de vins dels restaurants de Catalunya
S’obre el període d’inscripció, dirigit a restaurants, amb més de vint premis en diferents categories

Aquells restaurants interessats en participar a la segona edició de Cartaví poden enviar la inscripció i la seva carta de vins fins el 31 d’octubre, per tal d’optar a algun dels més de vint premis. Aquest concurs de cartes de vins dels restaurants de Catalunya té com a objectiu fomentar la presència dels vins catalans a les cartes dels restaurants de Catalunya, promovent així el coneixement i el consum responsable d’aquests vins.

Segons el darrer estudi de mercat Nielsen encarregat per l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), del DAR, els vins catalans amb Denominació d’Origen (DO) tenen una presència al canal hostaleria del 25,9 per cent i, segons les percepcions dels restauradors i sommeliers, els vins catalans són de bona qualitat, variats, i diversos.

La iniciativa Cartaví, que compta amb el suport de l’INCAVI i està organitzada conjuntament per l’Associació Vinícola Catalana i per la Unió Vinícola del Penedès, amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Sommeliers, pretén incrementar aquesta xifra de presència dels vins catalans ja que es considera que hi ha molt bones oportunitats tenint en compte l’alt grau de valoració que tenen els nostres vins entre els restauradors i també entre els consumidors.

La novetat d’aquesta segona edició és que els premis s’han establert per quatre categories per abastar més àmpliament tota la gama de restaurants que existeix. Així doncs, les categories són per als restaurants amb un preu mitjà del cobert sense tenir en compte el vi de fins a 29 euros; de trenta a 49 euros; de cinquanta a vuitanta euros; i de més de vuitanta euros.

Els premis, que es lliuraran el proper 24 de novembre de 2008 al Palau de Congressos de Barcelona, són des de paquets vacacionals enoturístics, a lots de decantadors i copes de vi de disseny, passant per reportatges insercions publicitàries a diferents revistes de restauració de prestigi, entre d’altres.

La inscripció en aquest concurs és gratuïta i oberta a tots els restaurants de Catalunya amb l’únic requisit que la carta de vins del restaurant haurà de ser la utilitzada en el mateix establiment, i en català. Per a més informació i per trobar la butlleta d’inscripció, es pot consultar la web http://www.incavi.cat/.
13 d’octubre de 2008

Bases del concurso.

0 comentarios:

Contador de Visitas