No te lo puedes perder

Dissabte que ve 26 tens una cita important
Et vam recomanar que obris la teva agenda ara i anotis:11.15 hores, Auditori Winterthur en L'Illa (Av. Diagonal 457 - BCN). La sorpresa de Ciutadans,Ja saps, hi ha coses que és millor veure per tu mateix en lloc que te les contin. Podem dir-te que la premsa convidada està impacient i és que el dissabte C's desvetllarà moltes coses importants:

El seu programa (potser ja ho sàpigues, però en la seva última convocatòria electoral el PSC de Canàries ho va copiar fil per randa). El programa per a les Generals de març de C's és valent i diu les coses clares. Ja és hora que una opció política digui el que tu penses. I després, que ens copiïn! Quants més siguem, millor!

Els seus candidats. Sabies que contem amb el candidat més jove de totes Espanya? Que el nostre president és candidat al Congrés? Coneixes a Esperanza García, la segona per BCN? O a Ángel Bataller i Fernando Landecho, els nostres candidats per Màlaga i Madrid respectivament? Són persones íntegres, bé formades i sinceres. Ells tenen ganes de conèixer-te.

La seva imatge de campanya: el secret millor guardat. Haurà nus?, es pregunten alguns... Quin serà el lema? Podríem contar-vos moltes coses sobre aquest tema, però ho farem el dissabte. Només podem avançar-te que no et deixarà indiferent, ni a tu, ni a ningú. Ja ens contaràs.Si t'estàs preguntant si pots venir acompanyat, la resposta és sí. Truca als teus amics, a la teva família. Digues-se'l als teus veïns, als teus companys de treball. Tots els afiliats i simpatitzants celebrarem junts una gran festa Ciutadana.

0 comentarios:

Contador de Visitas